1 uur durende Rondvaart over de Maas vanuit Heusden

Dit arrangement is inclusief:

  • 1 uur durende rondvaart over de Maas met opstap in Heusden

  Prijs: € 9,00 p.p.€ 7,00 p.p. voor kinderen tot 12 jaar

  Data:
  April, mei, juni en september: elke zondag om 13:30 en 15:00 uur
  Juli en augustus: dinsdag t/m zondag om 13:30 en 15:00 uur

  De prijs van deze rondvaart over de Maas is geldig tot en met 27 september 2020. 

Rondvaart over de Maas

In de periode van Pasen tot en met eind september verzorgen wij rondvaarten van ongeveer 1 uur over de Maas en Dode Maas. We ontvangen u aan boord in het mooie vestingstadje Heusden. Vanuit hier varen we een stukje over de Maas en de Dode Maasarm. Vanaf het water geniet u van een afwisselend landschap met havens, woonschepen, een pontje dat over vaart, molens en uitgestrekte uiterwaarden.

Data:

  April, mei, juni en september: elke zondag om 13:30 en 15:00 uur
  Juli en augustus: dinsdag t/m zondag om 13:30 en 15:00 uur

  Parkeren kan op parkeerplaats Oost in Heusden.

Rolstoeltoegankelijkheid

Het schip beschikt over een lift voor rolstoelen, deze is echter alleen geschikt voor rolstoelen die met de hand worden geduwd. Bij het toilet zijn beugels. 

8.0/10 1 review

Reviews van gasten

Dick Mandemaker

Met partner

8

Prima verzorgt, leuke kapitein!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • lift

Onze partner

De Rederij

Sinds 1995 varen de schepen van dit rondvaartnbedrijf vanuit Heusden de mooiste tochten over de Maas en rivieren op de grens van Brabant en Gelderland. Aan boord verzorgen we mooie rondvaarten met verrassende uitzichten. Feesten en partijen voor elke gelegenheid, van bruiloft tot personeelsfeest en van verjaardag tot zomaar een leuke dag op het water.

Heerlijk dagje op het water

Dit rondvaartbedrijf is een rederij met 3 schepen, gevestigd in het monumentale vestingstadje Heusden. Wij verzorgen rondvaarten en dagtochten naar vele bestemmingen, voor zowel groepen als kleinere gezelschappen of individueel. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor lunch, diners, buffetten, familie-uitjes en bedrijfsfeesten aan boord van één van onze schepen.

Rolstoeltoegankelijkheid

Wiljo beschikt over een lift voor rolstoelen, deze is echter alleen geschikt voor rolstoelen die met de hand worden geduwd. Bij het toilet zijn beugels.

Zeearend heeft een vijftal traptreden om in de salon te komen, hiervoor is een rolstoelgoot aanwezig, welke alleen voor handgeduwde rolstoelen geschikt is. Bij het toilet zijn beugels.

Bereikbaarheid mindervaliden

Minder goed ter been? Navigeer naar het adres 'Waterpoort 1'; u kunt kijken of er beschikbare parkeerplaatsen zijn in de buurt (beperkt aantal plaatsen beschikbaar). Wanneer u onder de Waterpoort door gaat, kunt u zonder traplopen op onze steiger komen.

Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?

Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Lentevoordeelweken.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Lentevoordeelweken.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Lentevoordeelweken.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 088-5405805. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.